İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

 İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI


Anket ve görev siteleri

Anket ve görev siteleri internetten kolay para kazanmak için en çok tercih edilen yöntemlerin başında geliyor.

İnternette yüzlerce hatta binlerce görev sitesi var. Fakat bunlardan çok azı güvenilirdir. Ben size aktif olarak kullandıklarımı ve düzenli olarak ödeme aldığım siteleri tavsiye edebilirim.

Bu sitelerin hepsini aynı anda düzenli olarak kullandığınızda günlük 10 – 50 TL arasında bir kazanç elde edebilirsiniz.

>> Nasıl çalışır?

Öncelikle altta verdiğim sitelere tek tek giderek hızlı bir şekilde hesabınızı oluşturun. Hemen ardından karşınıza çıkan görevleri tamamlayarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kazançlarınız ödeme eşiğine geldiğinde de paranızı belirtilen ödeme yöntemlerinden biriyle alabilirsiniz. Yeni anketler ve görevleri her gün hesabınızı giriş yaparak kontrol edebilirsiniz.

ySense (ClixSense) : Belki de dünyanın en çok kullanıcısına sahip anket, görev sitesidir. Bu sitede anket doldurmak, mobil uygulama indirermek, oyun oynamak gibi çeşitli görevler yaparak para kazanabilirsiniz.

Siteye kaydolduktan sonra üst menündeki “Surveys” seçeneğinden yeni anketler var mı diye kontrol edebilir ve “Offers” seçeneğinden de para kazanmak için başka görevler yapabilirsiniz.

Myiyo : Siteye üye olup e-posta adresinizi doğruladığınızda 100 puan ve profiliizi tamamladığınızda ise 500 puan kazanacaksınız.

Yeni anketler olduğunuzda e-posta ile bilgilendirileceksiniz. Toplamda 20.000 puana ulaştığınızda ödeme alabilirsiniz. (100 puan ortalama 60 kuruşa denk gelmekte)

Marketagent : En çok kazandıran anket sitelerinin başında gelmektedir. Şöyle ki anket başına 1€ vermektedir. Bu da oldukça iyi bir miktar.

4 – 5€ gibi bir kazanca ulaştığınızda paranızı skrill aracılığı ile alabiiyorsunuz.

Freelance iş siteleri

Şuan meslek sahibi iseniz veya iyi bir konuda yeteğeniz varsa bunu bazı siteler aracılığıyla nakite çevirebilirsiniz.

Bu sitelerde mesela makale yazarlarlığı veya işte logo tasarımı yapabileceğinize dair ilan oluşturarak bir çok müşteri bulabilirsiniz.

Fiverr.com : Tüm dünyaya çeşitli hizmetlerin verildiği, dünyanın en büyük iş hacmine sahip freelance sitesidir.

Eğer biraz ingilizceniz varsa veya iletişim konusunda zorlanacağınızı düşünmüyorsanız ayrıca dolar üzerinden ödeme alacağınız için gerçekten çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

Bionluk.com : Türk girişimciler tarafından oluşturulan ve sadece türkiye’de hizmet veren en iyi freelance sitelerden biridir. Yeteneklerinizi burada da pazarlayıp internetten üzerinden para kazanabilirsiniz.

İlanınızı oluşturduktan sonra twitter, facebook, instagram, whatsapp gibi sosyal platformlarda paylaşın ve bu şekilde ilanınızın daha fazla insana ulaşmasını sağlayın.

Sadeceon.com : İş bulabileceğiniz bir başka freelance sitesi de sadeceon.com’dur. İlanınızı buraya da ekleyerek daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.

Hatta benzer diğer sitelerde de hesap açın ve ilanlar oluşturun.

Mesela wmaraci.com ve r10.net gibi popüler forum sitelerinde de ilanlar oluşturabilirsiniz. Forum siteleri de oldukça iyi bir ticaret hacmine sahipler.

Sosyal siteler

Twitch.tv : 2011 yılında sunulan e-spor ve video oyunu odaklı canlı yayın platformu twitch’i daha önce duymuş olabilirsiniz.

Bu platform üzerinden yayın yaparak aboneliklerden, reklamlardan ve sponsorluklardan para kazanabilirsiniz.

Twitch kanalınızda oyun oynamanın dışında abonelerle sohbet edebilir, video izleyebilir veya benzer şeyler yapabilirsiniz. Yani sadece oyun oynamak zorunda değilsiniz.

Youtube.com : Youtube’u bilmeyen yoktur herhalde. Siz de çeşitli video içerikleri oluşturup youtube’da paylaşarak videolarınızda yayınlanan reklamlardan para kazanabilirsiniz. (Tabi önce 1000 aboneye ulaşmanız gerekiyor.)

Youtube’dan para kazanmaya başlamak istiyorsanız bunun için youtube’dan para kazanma yazımı da inceleyebilirsiniz. Bu şekilde nasıl nereden başlayacağınızı öğrenerek youtube dünyasına iyi bir giriş yapabilirsiniz.

Instagram : instagram için tam olarak bir site diyemeyiz ama instagram günümüzde internetten para kazanmak için göz ardı edilemeyecek kadar iyi bir sosyal platformudur.

Instagramda istediğiniz gibi bir sayfa oluşturup iyi bir kitle edindikten sonra sayfanızda reklamlar yayınlayarak veya ürün satarak para kazanabilirsiniz.

Ayrıca bu konu hakkında instagram’dan para kazanma başlıklı yazımı da incelemenizi tavsiye ederim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A-Z’YE 150+ UDEMY KURSU ÜCRETSİZ

İNSTAGRAM SINIRSIZ SPAM ATMA