THE SİMS MOBİLE V22.0.1.98383 MOD APK – PARA HİLELİ

THE SİMS MOBİLE V22.0.1.98383 MOD APK – PARA HİLELİ



 The Sims Mobile v22.0.1.98383 PARA HİLELİ APK, karakter yönetim, simülasyon ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını ELECTRONIC ARTS firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. 


Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz şehir içinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek, görevleri tamamlamak ve evinizi dekore etmektir. The Sims Mobile içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, karakterinizi istediğiniz geliştirebilir, güzel bir eve sahip olabilirsiniz. 


Yapılacak onlarca görev, eviniz için eşyalar, şehrin farklı köşeleri ve dahası sizleri bekliyor. The Sims Mobile v22.0.1.98383 sürümünde eviniz için farklı mutfak tasarımları sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. 


Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. The Sims Mobile Play Store’da 1.220.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.


TIKLA İNDİR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A-Z’YE 150+ UDEMY KURSU ÜCRETSİZ

İNSTAGRAM SINIRSIZ SPAM ATMA