ANGRY BİRDS TRANSFORMERS V2.5.0 MOD APK – MEGA HİLELİ

 ANGRY BİRDS TRANSFORMERS V2.5.0 MOD APK – MEGA HİLELİ




Angry Birds Transformers v2.5.0 PARA HİLELİ APK, macera, atıcılık ve sinirli kuşların oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Rovio Entertainment Corporation stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.


 Amacınız kontrolünü sağladığınız robot kuşlar ile bulunduğunuz görevlerde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve bölüm sonuna ulaşmaktır. Angry Birds Transformers içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız kristal hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, görevleri kolayca tamamlayıp, kuşları geliştirebilirsiniz. 


Özel yeteneklere sahip kuşlar, onlarca aşama, yıkılması gereken yapılar ve dahası sizleri bekliyor. Angry Birds Transformers v2.5.0 sürümünde yeni karakter eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. 


Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Angry Birds Transformers Play Store’da 1.860.000’den fazla indirilmiştir.


TIKLA İNDİR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A-Z’YE 150+ UDEMY KURSU ÜCRETSİZ

İNSTAGRAM SINIRSIZ SPAM ATMA