İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK BİRBİRİNDEN FARKLI SİTELER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK BİRBİRİNDEN FARKLI SİTELER

İnternet üzerinde birçoğumuzun haberi bile olmayan onlarca farklı ve faydalı siteler var ki bunların farkında bile değiliz. Biz sizler için elimizden geldiğince faydalı sitelere yazımızda yer vermeye çalıştık hepinize iyi eğlenceler.
Cryptii

Çevrimiçi modüler dönüşüm, kodlama ve şifreleme sunan web uygulaması. Arkadaşlarınız ile sohbet ederken mesajlarınızın yakalanmasından korkuyorsanız bu site tam sizlere göre. Onlarca farklı şifreleme yöntemi kullanan bu siteye kesinlikle göz atmalısınız.


SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA



SMALLPDF


Hepsi bir arada kullanımı kolay çevrimiçi PDF araçları. PDF 'i okuma, dönüştürme, düzenleme, birleştirme, bölme ve daha bir çok yeteneğe sahip bu sitenin okul ve iş hayatınızı fazlasıyla kolaylaştıracağına eminiz.


SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA


CAMELCAMELCAMEL



Ücretsiz amazon fiyat izleme sitesidir. Amazonda bulunan istediğiniz ürünün amazonda fiyat geçmişini görüntüleyebilirsiniz. Sadece bununla yetinmeyen site eğer isterseniz ürünün fiyatı düştüğünde mail yolu ile sizleri uyarabiliyor. Böylelikle almak istediğimiz ürünün indirimini takip etmek bizler için çok daha kolay hale geliyor.

SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA


EXPATİSTAN

Uluslararası yaşam için veri ve araçlar. yurtiçi veya yurtdışı ziyaretlerinizi yapmadan önce gideceğiniz bölgedeki fiyatları merak ediyorsanız eğer bu site tam size göre. seçtiğiniz iki şehir arasındaki yaşam masraflarını karşılaştırarak bunlar hakkında bizlere bilgi veriyor.

SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA


JOİNHONEY


30.000'den fazla sitede en iyi kupon kodlarını bulmanıza yardımcı olur. En iyi fırsatları promosyon kodlarını ve tasarrufları bulmamıza yardımcı olacak bu site chrome'a eklenti olarak eklenebiliyor. Sanırım bu süreçte biraz daha uygun alışveriş yapmak hepimize iyi gelebilir.

SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA


FORVO



Dil öğrenmemize veya gittiğimiz yerlerde daha kolay iletişim kurmamızı sağlayacak bir site. bu site sayesinde kelimelerin ülke ülke hatta bölge bölge telaffuz edilişlerini öğrenerek kendimizi çok daha kolay ifade edebileceğiz ve yeni dil öğrenmek isteyenlerimiz için ne kadar faydalı olduğundan bahsetmemize bile gerek yok sanırım.

SİTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A-Z’YE 150+ UDEMY KURSU ÜCRETSİZ

İNSTAGRAM SINIRSIZ SPAM ATMA